Rusínsky večer v Golden Garden

Rusínsky večer v Golden Garden
16.12.2017

Príďte si užiť príjemný večer v spoločnosti známeho kuchára Vladimíra Morochoviča
a ochutnať rusínske tatarčané pirohy, mačanku, pšenovú kašu s ovocím z Polonín
a mamaligu. Pripraví vám hotový pestrofarebný kroj chutných chodov.

Okrem gastronomického zážitku na vás čaká aj ochutnávka destilátov od lokálneho výrobcu a pravá rusínska atmosféra umocnená tónmi hudby. Zážitková večera pre vás a vašich blízkych je presne to, čo vám spríjemní zimný večer a urobí radosť
v čarovnom predvianočnom období.

16. december 2017, začiatok o 18:30 hod
x-bionic® sphere, Dubová ulica 33, Šamorín

Cena menu s degustáciou destilátov: 70.- €/osoba

Rezervácie prijímame na: goldengarden@x-bionicsphere.com

Zdroj:
http://www.xbionicsphere.com/event?slug=rusinsky-vecer-v-golden-garden

GGarden


*********
Zoznámte sa - GOURMET KLUB

Občianske združenie Gourmet klub je nepolitické, dobrovoľné, záujmové združenie občanov pôsobiacich na území Slovenskej republiky.

Cieľom činnosti združenia je združiť odborníkov zaoberajúcich sa problematikou gastronómie v najrôznejších oblastiach a umožniť ich efektívnu a zmysluplnú spoluprácu.

Morochovič Vladimír ( *1976) nezávislý šéfkuchár

Od 1.5. 2017 pracuje ako nezávislý šéfkuchár.
Jeho know how využívajú viaceré spoločnosti pôsobiace v gastro sektore. 
Vyštudoval a začínal v Humennom a okolí, ďalej pôsobil v Hoteli Danube, ako šéfkuchár McCain SR, v hoteli St. Emilion vo Francúzsku. Pracoval 10 rokov ako executive chef v Sodexo pre Slovenskú republiku. V roku 2016 rozbiehal rezortnú kuchyňu v x-bionic® sphere.

Je absolventom rôznych gastronomických stáži a súťaží v zahraničí (Francúzsko, Česko,Thajsko, Spojené Arabské Emiráty, Nemecko, Poľsko, Rusko).
Spolupracuje s televíziou Markíza, kde varí v relácii Teleráno a špecializuje sa na tovaroznalectvo. Má rád francúzsku kuchyňu.

Doterajšie profesné úspechy:

Vianočná gastronomická exhibícia (1999)
Danubius gastro (2000) – striebro
Gastro Hradec Králové (2000) – bronz
Danubius gastro (2001) – diplom
Gastro Hradec Králové (2001) – bronz
Noka Rakúsko (2000) – bronz
Eurocreaptor Sodexo Poznaň PL (2005)- striebro
Eurocreaptor Sodexo Vien AT (2006) - diplom
Eurocreaptor Sodexo Helsinki FINLAND (2007) -diplom
Emirates Salon Culinaire DUBAI 2011  - diplom
Majster Slovenska na rok 2011 v otváraní ustríc
Majster Slovenska na rok 2012 vo filetovaní lososa
3. miesto v otváraní ústric (2012)
Certifikat na audity cateringových spoločností  2013
Postup do finále medzi 10 najlepších kuchárov ČR v súťaži Kuchár roka2013/2014
Thailand Ultimate CHEF Challenge kategória Ryby a morské plody (2014) - bronz
Thailand Ultimate CHEF Challenge kategória Kačka (2014) - diplom
 
Kontakt:  v.morochovic@gmail.com

Zdroj:
http://www.gourmetklub.sk/
www.rusyn.sk
Naspäť na aktuality